Nieuw: Student Support FSW op Instagram

6 december 2021

Volg ons nu ook op Instagram!

Je kunt Student Support FSW (POPcorner, Career Service en Community Engagement Service FSW) nu ook vinden op het kanaal @study_careersupportfsw .

We delen hier onder andere studietips, stage- en vrijwilligerservaringen van studenten, carrièretips van alumni, workshops, vacatures en andere leuke tips & tricks.

Student support fsw balie

Student Support FSW balie

Bij de Student Support FSW balie kan je terecht met vragen voor en over de POPcorner, Career Service en Community Engagement Service.
Ook kan je op vrijdagen langskomen voor een gratis CV en LinkedIn-profiel check.

De Student Support FSW balie vind je in het Pieter de la Court gebouw op de begane grond naast de balie van het Onderwijs Servicecentrum. De balie wordt bemenst door studentmedewerkers.
Je bent van harte welkom!

Maandag t/m donderdag 12:00-14:00 uur   Voor student support vragen
Vrijdag  12:00-14:00 uur  CV & LinkedIn profiel checks
website

Student Support FSW website

Heb je vragen over o.a. studeren, studieaanpak, welzijn, wegwijs raken in de faculteit, persoonlijke ontwikkeling, studie (her)keuze, (studie) loopbaanplanning, extra ontplooing, maar ook projecten voor en door studenten?

Kijk dan eens op de nieuwe website van Student Support FSW. Je vindt hier handige informatie en tips!

Bekijk ook het Student Support FSW workshops aanbod

> Workshops Student Support FSW