Onderwijs, Organisatie

Update 20 december 2021: lockdown en gevolgen voor het onderwijs

20 december 2021

Afgelopen zaterdag is een volledige lockdown tot 9 januari 2022 afgekondigd voor het onderwijs. We realiseren ons dat het veel impact heeft op ieders studie- en privésituatie. Hierbij de belangrijkste punten voor het onderwijs van deze week, maandag 20 december t/m 24 december 2021.

Onderwijs

• Al het fysieke onderwijs in deze week zal niet doorgaan, met uitzondering van practica, zoals Moot Court. Dat kan op locatie doorgaan.
  • Docenten plaatsen in Brightspace hoe het onderwijs deze week vorm krijgt.
  • Fysieke afstudeerceremonies in december zijn geannuleerd. Informatie hierover ontvang je via het Onderwijs Informatie Centrum.
  • Deze week is de bibliotheek nog geopend en zijn studieplekken reserveerbaar via Sharedesk. De bibliotheek is gesloten van 27-31 december maar het blijft mogelijk om op locatie te studeren.
  • Doorloop altijd de corona-check voordat je naar onze gebouwen komt.
  • De tentamens aan door zoals gepland (meestal online, soms op locatie).
  • In week 1 van het nieuwe jaar 2022 volgt er informatie over het onderwijs in het tweede semester van 2022 (start week 5).
  • Voor onze internationale studenten geldt dat zij altijd onderwijs kunnen volgen indien het niet mogelijk is om naar Nederland te reizen begin 2022.
  • Alle, in de genoemde periode geplande studentevenementen in het Kamerlingh Onnes Gebouw, komen te vervallen.

• Doorloop altijd de corona-check voordat je naar de universiteit komt.
  • De voortdurende onzekerheid over de situatie rond het coronavirus is voor iedereen (mentaal) belastend. Er is veel informatie en ondersteuning beschikbaar om je in deze tijd te helpen.
  • Maak je je zorgen? Zoek dan ondersteuning of neem contact op met je studieadviseur.

Heb je nog vragen over de maatregelen, kijk dan op de website voor alle actuele informatie.

Heel veel sterkte met deze lockdown en zorg goed voor jezelf.