Update 23 december: Situatie na de kerstvakantie

23 december 2021

In de update van 18 december hebben we laten weten hoe de week voorafgaand aan de kerstvakantie eruit ziet na de aankondiging van de harde lockdown. Naar alle waarschijnlijkheid zal de situatie direct na de kerstvakantie niet veranderen. Dat betekent dat het onderwijs, met uitzondering van practica, online zal plaatsvinden. De tentamens die gepland staan na de kerstvakantie gaan zoveel mogelijk fysiek door.* Studenten kunnen op Brightspace eventuele wijzigingen vinden.

*Uitzondering: Faculteit der Sociale Wetenschappen

Helaas weten we nog niet wat de situatie in het nieuwe jaar gaat zijn. We wachten daarom de volgende persconferentie af. We hopen na de kerst zo snel mogelijk terug te kunnen naar fysiek onderwijs, maar het is te vroeg om daar al iets over te zeggen.

We begrijpen dat dit voor internationale studenten een lastige situatie is, maar we willen de studenten die naar Leiden of Den Haag kunnen komen verzoeken dit ook te doen. Alhoewel we niet weten wanneer het onderwijs weer fysiek kan plaatsvinden, is het de intentie om zodra de maatregelen het toelaten terug te keren naar de collegezalen.

We wensen iedereen een rustige kerst toe en we kijken uit naar de (fysieke) ontmoetingen in het nieuwe jaar.