Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Vacature: Student-assistent facultaire redactie (0,4-0,5 fte)

4 januari 2022

Wil jij helpen bij het beheer van de online kanalen van de faculteit? Dan is dit je kans! De redactie van de afdeling Communicatie & Marketing van de Faculteit Geestestwetenschappen is per februari 2022 op zoek naar een student-assistent voor 0,4 tot 0,5 fte (16 tot 19 uur per week).

Als student-assistent ondersteun je de redactie. Denk hierbij aan werkzaamheden als:

  • Het invoeren van agenda- en nieuwsberichten
  • Het bijwerken van de website en profielpagina’s
  • Het schrijven van In de media-items en korte nieuwsberichten
  • Het vertalen van teksten

Wanneer, voor hoeveel uur, en waar?

Vanaf februari 2021, voor 16 tot 19 uur in de week met een proeftijd van een maand. De werkplek bevindt zich bij de facultaire redactie van de afdeling Communicatie & Marketing (Huizinga). In verband met de coronamaatregelen werken wij grotendeels vanuit huis. Wij begrijpen dat het in tijden van corona lastig is voor studenten om een goede balans te vinden, de werkuren zijn daarom flexibel (in overleg) en er is de mogelijkheid om af en toe naar kantoor te komen.

Wat voor iemand zoeken we?

Je bent een voltijd bachelor- of masterstudent van de Faculteit Geesteswetenschappen (Universiteit Leiden) en je hebt minimaal je propedeuse behaald. Je bent per februari 2022 tenminste tot en met september 2022 beschikbaar, als je een jaar of langer beschikbaar bent is dat een pré.

Je bent geknipt voor deze baan als je:

  • Goed kunt schrijven in het Nederlands en het Engels (C2)
  • Ervaring hebt met het werken aan websites (in een Content Management System)
  • Over goede communicatieve vaardigheden beschikt
  • Zelfstandig en nauwkeurig kunt werken
  • Ervaring hebt met vertalen

Wat bieden we jou?

Op de facultaire redactie krijg je de kans om meer te leren over het communicatievak en de faculteit als organisatie. Je werkt in een team met gezellige collega’s die ieder een eigen specialisatie hebben. Je krijgt het salaris dat geldt voor student-assistenten (CAO Universiteiten salarisschaal SA). Afhankelijk van je studiejaar en het aantal uren dat je gaat werken is dat voor deze aanstelling tussen de €924,- en €1.251,- bruto per maand.

Is dit iets voor jou?

Stuur dan je CV en een korte motivatie (max. 500 woorden) naar Suzé Klok: s.s.x.f.klok@hum.leidenuniv.nl. Let op: het kan zijn dat we je vragen om een korte voorbeeldtekst, denk hierbij aan een artikel dat je hebt geschreven of vertaald.

Reageren kan tot en met vrijdag 14 januari 2021. Gesprekken zullen plaatsvinden in de laatste week van januari of de eerste week van februari.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.