Organisatie, P&O

Vacature: student-assistent Public Affairs - Centre for Professional Learning

23 december 2021

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een enthousiaste student–assistent op het themagebied Public Affairs (8 uur per week)

Het Centre for Professional Learning (CPL) is het expertisecentrum voor leren en ontwikkelen van professionals, onderdeel van de faculteit Governance and Global Affairs (FGGA) in Den Haag. CPL staat voor een aansprekend aanbod van opleidingen en programma’s voor hoger opgeleide professionals, academisch, innovatief en praktijkgericht. CPL ontwikkelt en begeleidt korte en langere cursussen en leergangen op de thema’s Public Affairs, Veiligheid, internationale betrekkingen en publiek leiderschap.

Wij zoeken
Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige student, die ons kan helpen met de inhoudelijke voorbereiding, logistiek, administratie en organisatie van cursussen voor professionals op het themagebied Public Affairs. Ook het assisteren bij hybride onderwijs kan onderdeel zijn van je werkzaamheden. Daarnaast wordt een actieve bijdrage verwacht aan voorlichtings- en wervingsactiviteiten en het maken van content voor sociale media.

Functie-eisen

• Je bent een actieve Masterstudent of derdejaars Bachelor student, bijvoorbeeld bij Bestuurskunde, Public Affairs, Politicologie, Journalistiek en Nieuwe Media of aanverwante richting;
  • Je vindt het leuk om te helpen bij de inhoudelijke voorbereiding en uitvoering van opleidingsprogramma’s voor (senior) professionals en bent in staat om je nieuwe thema’s snel eigen te maken;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent een organisatietalent, praktisch en pro-actief ingesteld, nauwkeurig en betrokken;
  • Je werkt graag samen, hebt een hands-on mentaliteit en je bent servicegericht en representatief;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk)

Wij bieden
Je kunt je kennis in de praktijk inzetten en verdiepen. Je bouwt je eigen strategisch netwerk in de publieke sector op. Je maakt daarbij onderdeel uit van het CPL-team en werkt nauw samen met de programmaleiders bij CPL. De opdracht zal gemiddeld 1 dag per week in beslag nemen voor een periode van 6 maanden. Aantal uren en planning per week in overleg nader te bepalen. Verlenging van de contractduur behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van de wederzijdse tevredenheid en de opdrachtenportefeuille. Vergoeding voor je werkzaamheden conform de CAO.

Standplaats: Schouwburgstraat te Den Haag.
Startdatum: in overleg, bij voorkeur op dinsdag 1 februari 2022.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je met ons contact opnemen:

Dr Carola Schoor, programmaleider Public Affairs– c.e.schoor@fgga.leidenuniv.nl .

Drs Nikol Hopman, directeur CPL - n.hopman@fgga.leidenuniv.nl .

Nadere informatie over de organisatie kun je vinden op www.professionallearning.nl

Interesse?
Wat voor jou? Wanneer je belangstelling hebt voor deze functie, vragen we je om ons een e-mail te sturen, voorzien van je motivatie en CV, aan: c.pirozzi@fgga.leidenuniv.nl. We zien je reactie graag uiterlijk op donderdag 20 januari 2022 tegemoet. Gesprekken vinden plaats in de week van 24 januari 2022. Beoogde startdatum: 1 februari 2022