Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Organisatie

Tussenstand facultaire NSE-wedstrijd; LBC en DLF aan kop

10 februari 2022

De NSE heeft een goede start gemaakt bij FWN, de response op onze faculteit loopt voor op het universitaire gemiddelde. De Leidse Biologen Club en De Leidsche Flesch gaan aan kop in de competitie tussen de studieverenigingen. Zaak is nu aan de andere verenigingen om dit gat te dichten..nog 4 weken te gaan!

De Leidse Biologen Club staat aan kop met 25,6 procent aan ingevulde enquêtes nauw gevolgd door De Leidsche Flesch met 25.1 procent. Daarna volgt Chemisch Dispuut Leiden (20,3%), Shift (19.9%), Aesculapius (19.1%) en LIFE (17.8%).Heb je de NSE nog niet ingevuld? De NSE loopt nog tot en met 13 maart. 

Tussenstand ingevulde enquêtes per studievereniging
Tussenstand ingevulde enquêtes per opleiding

Toelichting resultaten per opleiding
Voor de resultaten per opleiding geldt dat bachelor- en masteropleidingen met eenzelfde richting zijn samengevoegd. Bij Informatica zijn de specialisaties en de masters Computer Science, ICT in Business en Media Technology samengevoegd. Bij Wiskunde zijn ook de resultaten van de master Statistical Science meegenomen.

Jouw mening is belangrijk

De meningen van onze studenten zijn voor de faculteit heel belangrijk om het onderwijs, de faciliteiten en de studie-omgeving continu te verbeteren. Wie weet er immers beter hoe het is om bij ons te studeren dan jij?
 

Wat gebeurt er met de resultaten?

Met de uitkomsten van de NSE gaan de faculteit en je opleiding aan de slag om de opleiding te verbeteren. Door aan te geven wat jij vindt van je studie help je mee met het aandragen van verbeterpunten waar ook jouw opleiding iets mee kan.

Win leuke prijzen

Onder de studenten die de enquête hebben ingevuld verloot Studiekeuze123 verschillende prijzen:

  • een Apple Macbook Air (t.w.v. €1129,-)
  • 4 Sony noise cancelling headphones (t.w.v. €380,-)
  • 3 Logitech muizen en toetsenborden (t.w.v. €218,-)
  • 400 cadeaukaarten (t.w.v. €25,-)

Daarnaast, als dank voor jouw deelname, doneert Universiteit Leiden voor iedere ingevulde enquete €0.25 aan het LEF t.b.v. gelijke kansen voor eerstegeneratiestudenten.

Facultaire competitie tussen de studieverenigingen

De studievereniging waarvan de achterban de meeste enquêtes invult, ontvangt een bijdrage voor een zelf in te vullen activiteit voor hun studenten!

E-mails

De NSE loopt tot en met 13 maart 2022. De tussenstand van de ‘studieverenigingenwedstrijd’ kun je volgen via de studentenwebsite en op Instagram.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.