Universiteit Leiden

nl en

Vacature studentambassadeur Bestuur en Advisering (Management van de Publieke Sector)

18 februari 2022

Het Instituut Bestuurskunde zoekt een studentambassadeur voor de avondopleiding Bestuur en Advisering van de master Management van de Publieke Sector voor het tweede semester van collegejaar 2021-2022 en eerste semester van collegejaar 2022-2023. 

Taken en verantwoordelijkheden

Als studentambassadeur vertegenwoordig je de avondopleiding Bestuur en Advisering tijdens de wervings-en voorlichtingsactiviteiten voor toekomstige studenten. Jij informeert studenten over de opleiding, beantwoordt hun vragen en deelt je ervaringen met en motivatie voor de opleiding. Als studentambassadeur denk je mee hoe wij toekomstige studenten het beste kunnen bereiken en binden aan de opleiding. 
Je doet dit o.a. tijdens (online) Masterdagen, meeloopdagen op de campus en online webinars.
Je coördineert deze activiteiten in nauwe samenwerking met de opleidingscoördinator, het ondersteunend personeel van het Instituut Bestuurskunde en de afdeling Communicatie & Marketing van de Faculteit Governance and Global Affairs.

Daarnaast word je betrokken bij de organisatie van activiteiten voor je eigen studentenlichting en ondersteun je de opleidingscoördinator waar gewenst. 
Deze functie biedt een mooie gelegenheid om ervaring binnen de universiteit op te doen en je netwerk uit te breiden. 

Profiel


• Je deelt graag op enthousiaste wijze jouw ervaring met de opleiding;
• Je zoekt extra uitdaging met overzichtelijke taken naast jouw andere verplichtingen;
• Je spreekt makkelijk voor groepen en maakt makkelijk contact met anderen;
• Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en hebt een proactieve houding.;
• Je bent van maart 2022 t/m januari 2023 gemiddeld 5 uur per week beschikbaar, ook voor activiteiten op de campus (tegen een vergoeding van €15,19 bruto per uur, inclusief 
vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitering (8,3%)). 

Beschrijving organisatie 

Het Instituut Bestuurskunde van de Faculteit Governance and Global Affairs verzorgt één Nederlandstalige bacheloropleiding Bestuurskunde en twee masteropleidingen Management van de Publieke Sector (Nederlandstalig) en Public Administration (Engelstalig).

Op het gebied van werving en marketing werkt het instituut nauw samen met de afdeling Communicatie en Marketing van de faculteit. 
 

Informatie en solliciteren

Wil je helpen bij de werving en voorlichting van aspirant-studenten voor de master Management van de Publieke Sector? Solliciteer dan door uiterlijk 28 februari 2022 jouw cv en motivatiebrief te sturen naar Charlotte Rosalie: c.m.l.rosalie@fgga.leidenuniv.nl. Hier kan je ook terecht voor nadere toelichting.

De gesprekken vinden in de week van 28 februari plaats. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.