Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Onderzoek

De Nationale DenkTank 2022 zoekt ambitieuze denkers en doeners

14 maart 2022

Wil jij maatschappelijke impact realiseren? Dan is de Nationale DenkTank 2022 op zoek naar jou.

Wat is de Nationale DenkTank?

Tijdens de Nationale DenkTank doe je met een diverse groep ambitieuze denkers en doeners vier maanden lang onderzoek naar een actueel maatschappelijk thema en bedenk je impactvolle oplossingen. Het doel? De Nederlandse samenleving met slimme en creatieve initiatieven vooruit helpen.

Biodiversiteit in Nederland

Het thema voor dit jaar is biodiversiteit in Nederland. Een onderwerp waar Nederland in veel opzichten het slechtst van heel Europa is: zo is de afgelopen 30 jaar maar liefst 75 procent van onze insecten verdwenen. 

Meld je aan

De Nationale DenkTank 2022 vindt plaats van 15 augustus t/m 16 december 2022. Ben je een laatstejaars bachelorstudent, masterstudent, pas afgestudeerde of promovendus? Meld je dan aanDe aanmeldingen openen op 10 maart en sluiten op 10 april 2022. Op 8 april organiseert de Universiteit Leiden een voorlichtingsactiviteit

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.