Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Sociaal

Real Talk: op een koffie met… Walter Kosters

17 maart 2022

“Je hoort vaak van mensen dat ze na hun studie het onderzoek in gaan, maar vaak zijn dit alleen de droge feiten, dus het lijkt mij heel interessant om ook eens de persoonlijke ervaringen te horen van een docent die het hele proces zelf heeft doorgemaakt.”
- Pim Bax, eerstejaars MSc-student Computer Science

Twijfel jij wel eens over of je de juiste keuzes maakt, maak je je zorgen over je toekomst of ben je soms bang om te falen? Je bevindt je in goed gezelschap! Ook Walter Kosters, docent bij LIACS, weet er alles van en vertelt graag hoe hij daarmee omgaat.

Real Talks biedt je de plek om met een drankje in de hand eens stil te staan bij wat je bezighoudt. Of dat nu gaat over je studie, je loopbaan, de keuzes waar je voor staat en de stappen die je zou kunnen zetten. Je gaat met andere studenten en professionele begeleiders in gesprek over je twijfels en wensen. Door samen te sparren leer je ook van de anderen en kom je tot inzicht en actie.

Programma

16.15 uur - start programma (inloop vanaf 16.00 uur)
18.00 uur - afsluiting en naborrel (tot 18:30 uur)

Meld je snel aan, er is plek voor maximaal 40 studenten. Deelname kost niets en je hoeft niets voor te bereiden. We zien je graag de 24e in zaal DM109 in het Gorlaeus Gebouw!

Aanmelden voor de workshop
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.