Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Organisatie

Tussenstand facultaire NSE-wedstrijd; LBC blijft aan kop

10 maart 2022

De Leidse Biologen Club staat aan kop, gevolgd door Shift. Nog 3 dagen te gaan totdat de NSE sluit. Welke studievereniging gaat de wedstrijd winnen? Donderdag 17 maart wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de borrel in de Science Club. Ben jij erbij?

De Leidse Biologen Club staat nog steeds aan kop en is gestegen naar 40,1 procent aan ingevulde enquêtes. Shift is enorm gestegen en staat nu op de 2e plek met 38.6 procent. Daarna volgt De Leidsche Flesch met (36,8%), Chemisch Dispuut Leiden (31.6%), LIFE (30.5%) en Aesculapius (29,5%). Heb je de NSE nog niet ingevuld? De NSE loopt nog tot en met 13 maart. 

Tussenstand ingevuld enquetes per studievereniging
Tussenstand ingevulde enquetes per opleiding

Toelichting resultaten per opleiding

Voor de resultaten per opleiding geldt dat bachelor- en masteropleidingen met eenzelfde richting zijn samengevoegd. Bij Informatica zijn de specialisaties en de masters Computer Science, ICT in Business en Media Technology samengevoegd. Bij Wiskunde zijn ook de resultaten van de master Statistical Science meegenomen.

Jouw mening is belangrijk

De meningen van onze studenten zijn voor de faculteit heel belangrijk om het onderwijs, de faciliteiten en de studie-omgeving continu te verbeteren. Wie weet er immers beter hoe het is om bij ons te studeren dan jij?

Wat gebeurt er met de resultaten?

Met de uitkomsten van de NSE gaan de faculteit en je opleiding aan de slag om de opleiding te verbeteren. Door aan te geven wat jij vindt van je studie help je mee met het aandragen van verbeterpunten waar ook jouw opleiding iets mee kan.

Win leuke prijzen

Onder de studenten die de enquête hebben ingevuld verloot Studiekeuze123 verschillende prijzen: een Apple Macbook Air (t.w.v. €1199,-), 4 Sony noise cancelling headphones (t.w.v. €380,-), 3 Logitech muizen en toetsenborden (t.w.v. €218,-) en 400 cadeaukaarten (t.w.v. €25,-). Daarnaast, als dank voor jouw deelname, doneert Universiteit Leiden voor iedere ingevulde enquete €0.25 aan het LEF t.b.v. gelijke kansen voor eerstegeneratiestudenten.

E-mails

De NSE loopt tot en met 13 maart. De tussenstand van de ‘studieverenigingenwedstrijd’ kun je volgen via de studentenwebsite en op Instagram.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.