Organisatie

Vacature Student-Assistent ondersteuning Kwaliteitsafspraken: project Stagebank TRAIL en Thesisproject

17 maart 2022

Het team Kwaliteitsafspraken, afdeling Onderwijs & Onderzoek (O&O), van de Faculteit Governance & Global Affairs, zoekt een  Student-Assistent ondersteuning Kwaliteitsafspraken: project Stagebank TRAIL en Thesisproject.

De werkzaamheden

Binnen het team Kwaliteitsafspraken werken de beleidsmedewerker, projectcoördinator en 3 student assistenten aan de implementatie van de FGGA brede projecten en leggen verantwoording af aan de Vice-Decaan. Daarnaast voeren de instituten/opleidingen eigen projecten uit, ondersteund door het team Kwaliteitsafspraken waar nodig. In grotere context wordt verantwoording afgelegd aan het Faculteitsbestuur, de medezeggenschap en de centrale dienst Strategie en Academische Zaken (SAZ).

Jij ondersteunt het vorig jaar gestarte project Stagebank TRAIL en het nieuw te ontwikkelen Thesisproject. Je werkt hierin nauw samen met de projectcoördinator en de afdeling communicatie en houdt contact met de contactpersonen van de opleidingen. Een uitgelezen kans om de faculteit beter te leren kennen en jouw professionele vaardigheden verder te ontwikkelen! Jouw werkzaamheden bestaan uit:

TRAIL

- Projectorganisatie: beheren functionele mailbox
- Doorontwikkeling systeem: inventariseren van het huidige aanbod op TRAIL; in kaart brengen van de stage-administratie van de instituten; fouten/gebruikersongemakken op het platform opsporen
- Warme acquisitie: in kaart brengen relevante organisaties c.q. contactpersonen die zich in het FGGA-netwerk bevinden (o.a. via onze alumni, docenten en hoogleraren)
- Koude acquisitie: het zoeken van organisaties die mogelijk geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van TRAIL
- Het vertalen en (helpen) opstellen van communicatiemiddelen

Thesisproject

- Onderzoek naar verloop scriptietrajecten FGGA
- Inventariseren behoeftes studenten en opleidingen
- I.s.m. de beleidsmedewerker voorstel formuleren voor ondersteuning thesistraject

Profiel

Ben jij een gevorderde student bij FGGA, heb je affiniteit met het thema Arbeidsmarktvoorbereiding en vind je werken in een universitaire omgeving interessant? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken. Daarnaast ben je:

- Ben je een betrokken en initiatiefrijke collega;
- Kun je goed plannen en organiseren;
- Ben je pro-actief en resultaatgericht;
- Kun je goed werken in teamverband
- Heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands;
- Goede vaardigheden in Microsoft Office;

Beschrijving organisatie

De afdeling O&O is onderdeel van het Faculteitsbureau van de FGGA en ondersteunt met haar diensten de instituten en opleidingen op het gebied van onderwijs en onderzoek.

Wij bieden

Plek voor een student-assistent voor max. 0,5 fte. Inhuur vindt plaats via het uitzendbureau JobMotion. Aanstelling is van 1 april tot en met 31 december 2022. Werktijden worden in overleg bepaald.

In verband met de huidige Corona maatregelen, wordt er op dit moment zo veel mogelijk thuis gewerkt. Hiervoor is het nodig dat je een laptop/pc hebt met de mogelijkheid tot het doen van (video)calls. Het salaris is volgens de geldende inschaling student-assistenten (min. SA2 €2110 en max. SA3 €2260 bij een 38-urige werkweek).

Diversiteit

Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar een inclusieve gemeenschap te zijn waarin alle studenten en medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen en al hun mogelijkheden kunnen ontwikkelen. We verwelkomen diversiteit in ervaringen en perspectieven omdat zij ons onderwijs en onderzoek verrijken en versterken.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Audrey Aijpassa, Beleidsmedewerker Onderwijs, afdeling O&O, FGGA: a.m.aijpassa@fgga.leidenuniv.nl.

Solliciteren

Sollicitaties vergezeld van een motivatiebrief en cv, kunnen tot en met 31 maart 2022 gestuurd worden naar: a.m.aijpassa@fgga.leidenuniv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.