Vacature: Student-Assistent communicatie (15 uur)

3 mei 2022

De afdeling Communicatie & Marketing van de faculteit Governance and Global Affairs zoekt een:

Student-Assistent ondersteuning Kwaliteitsafspraken: communicatie en contentcreatie projecten Student Wellbeing

De omgeving

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Communicatie & Marketing (C&M). Deze afdeling is verantwoordelijk voor de communicatie en marketing van de faculteit, zowel de werving voor toekomstige studenten als communicatie naar medewerkers en huidige studenten en wetenschapscommunicatie. Daarnaast organiseert C&M veel evenementen zoals lezingen en de diploma-uitreikingen.

Binnen het team Kwaliteitsafspraken van de Faculteit Governance & Global Affairs werken de afdelingen Onderwijs & Onderzoek (O&O) en Communicatie & Marketing nauw samen aan de implementatie van de Student Wellbeing projecten, zoals StudentCare, POPcorner en TRAIL.

De werkzaamheden

Binnen deze functie werk je mee aan de promotie en implementatie van de projecten Student Wellbeing. Het betreft een nieuwe functie waarbij je zowel met de afdeling C&M als O&O samenwerkt.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

• De afdeling communicatie ondersteunen met promotietrajecten richting studenten, docenten en studiebegeleiders;
  • Binnen de huisstijl van FGGA promotiemateriaal ontwikkelen;
  • Het schrijven van wervende teksten en het ontwikkelen van mailings;
  • Ondersteunen met het maken van websites binnen het CMS-systeem van de Universiteit Leiden;
  • Onderhouden van webpagina's binnen het CMS-systeem;
  • Het creëren van creatieve content voor sociale media (concept, video, beeld).
  • Meedenken over communicatie-campagnes en de implementatie van projecten.

Profiel

Ben jij een gevorderde student bij FGGA, heb je affiniteit met het thema Student Wellbeing en wil je alle aspecten van het communicatievak leren? Vind je werken in een universitaire omgeving interessant? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken. Daarnaast:

• Ben je een betrokken en initiatiefrijke collega;
  • Ben je creatief en heb je een vlotte pen;
  • Volg je de trends op het gebied van sociale media;
  • Kan je korte video's maken en editen of wil dit graag leren;
  • Ben je bekend met CMS systemen (of nieuwsgierig hiernaar);
  • Ben je nauwkeurig;
  • Heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Beschrijving organisatie

De afdeling communicatie is onderdeel van het Faculteitsbureau van de FGGA.

Wij bieden

Plek voor een student-assistent voor 15 uur. Inhuur vindt plaats via het uitzendbureau JobMotion. Aanstelling is in eerste instantie van 1 juni tot en met 31 december 2022. Werktijden worden in overleg bepaald.

Het salaris is volgens de geldende inschaling student-assistenten (min. SA2 €2110 en max. SA3 €2260 bij een 38-urige werkweek).

Diversiteit

Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar een inclusieve gemeenschap te zijn waarin alle studenten en medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen en al hun mogelijkheden kunnen ontwikkelen. We verwelkomen diversiteit in ervaringen en perspectieven omdat zij ons onderwijs en onderzoek verrijken en versterken.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Audrey Aijpassa, Beleidsmedewerker Onderwijs, afdeling O&O, FGGA: a.m.aijpassa@fgga.leidenuniv.nl.

Solliciteren

Sollicitaties vergezeld van een motivatiebrief en cv, kunnen tot en met 9 mei 2022 gestuurd worden naar: a.m.aijpassa@fgga.leidenuniv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.