Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Word bestuurslid van ondernemersvereniging PLNT Students

9 maart 2022

Student-ondernemersvereniging PLNT Students zoekt bestuursleden voor hun allereerste bestuur. Als bestuurslid laat je andere studenten kennis maken met en enthousiast worden over ondernemerschap. Zelf maak je (buitenlandse) excursies naar inspirerende bedrijven en start-up incubators om zo het Nederlandse en internationale start-up ecosysteem te leren kennen. 

Je vervult de functie van bestuurslid fulltime voor één kalenderjaar (augustus 2022-2023). Je krijgt hierbij onder andere persoonlijke coaching en training om jezelf te ontwikkelen en een bestuursvergoeding. 

Iets voor jou?

Solliciteer dan naar een van de 5 functies en meld je gelijk aan voor de oriëntatieborrel o 17 maart. Of lees meer over PLNT Students en de sollicitatieprocedure op de PLNT website

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.