Onderwijs, Organisatie

EUniWell FestiWell ’22: Bekijk het programma en meld je aan

25 april 2022

Kom ook van 2 tot en met 13 mei naar FestiWell ’22! Het thema is dit jaar ‘Towards global sustainable well-being’. Vrijdag 13 mei organiseren we de Leidse versie in PLNT en sommige activiteiten online. Je bent van harte welkom! We ontmoeten je graag op locatie of online. Leer meer over EUniWell en wat we jou te bieden hebben.

Een leerzaam en divers programma

Het programma is een hele mooie mix van activiteiten waar we heel trots op zijn, met dank aan alle organisatoren. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder lezingen, interactieve workshops en een ronde tafel discussie onder andere over plasticvervuiling, studentenwelzijn, citizen science, lifelong learning, population health management, en de global classroom. Maar ook een escape room en een gratis netwerklunch.

Over FestiWell & EUniWell

Van 2 tot en met 13 mei 2022 organiseert EUniWell, de European University for Well-Being, voor de tweede keer haar jaarlijkse FestiWell. Onder de titel 'Towards global sustainable well-being' buigen studenten, medewerkers en onderzoekers van alle partneruniversiteiten zich over hoe we een duurzame toekomst kunnen combineren met welzijn.

EUniwell Festiwell '22