Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Meld je aan voor de EUniWell Summer School 'COVID-19: Impact on European health & well-being' - Aanmelding sluit 13 mei

28 april 2022

Wil jij meer leren over de impact van de pandemie op de volksgezondheid en bijdragen aan het debat over gezondheid en de gezondheidszorg na de pandemie? Wil je graag in contact komen met internationale professoren, studenten en professionals in de (sociale) gezondheidszorg uit andere Europese landen? Zou je graag een interdisciplinair perspectief op de pandemie en de volksgezondheid willen krijgen?

Meld je dan aan voor de EUniWell Summer School van 10 tot en met 13 juli 2022 op de campus Den Haag van de Universiteit Leiden! De zomerschool is bedoeld voor bachelor-, master- en PhD-studenten die een studie in richting van geneeskunde, biomedische wetenschappen, psychologie, sociologie, antropologie, data science of een gerelateerde studie doen. Per deelnemende universiteit zijn er 5 plaatsen beschikbaar. Het programma biedt vergoedingen om de kosten van deelname, vervoer en accommodatie te dekken. 

Aanmelden is mogelijk tot 18.00 CEST op 13 mei 2022. Kijk voor meer informatie en de aanmeldprocedure op de EUniWell-website.

Naar de EUniWell-website
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.