Modellen gezocht: Fotoshoot Security Studies en Bestuurskunde

28 april 2022

Wij zijn op zoek naar jou! Voor de opleidingen van de Faculty Governance and Global Affairs (FGGA) zijn we op zoek naar studenten die mee willen werken aan een fotoshoot. De foto's zullen worden gebruikt voor wervingsmiddelen voor aankomende studenten, zoals de website van de opleiding, de brochure, eventuele advertenties en op social media. Met jullie hulp willen we echt, authentiek beeldmateriaal creëren dat onze opleidingen echt representeert. Dus, iedereen is welkom!

Wij zoeken naar:

• Bachelorstudenten 'Bestuurskunde' en 'Security Studies';
  • Masterstudenten van de opleidingen 'Public Administration' en 'Management van de Publieke Sector';
  • Studenten met verschillende achtergronden. De gefotografeerde groepen moeten een afspiegeling zijn van onze internationale studenten;

• Studenten die beschikbaar zijn voor tenminste drie uur. Je vindt de tijdsloten hieronder en in het aanmeldformulier.

Data en tijdstip

Datum Tijd Opleiding
Dinsdag 11 mei

9.30 - 12.30 & 13.00 - 16.00

BSc Bestuurskunde
Donderdag 13 mei 9.30 - 12.30 & 13.00 - 16.00  Security Studies
Vrijdag 14 mei 9.30 - 12.30  Security Studies
  13.00 - 16.00 MPS & MPA

Vergoeding

Je ontvangt een VVV bon van € 20,- per dagdeel en € 50,- voor de hele dag.

Aanmelden

Je kunt je alleen aanmelden, of met een paar vrienden. Wij ontvangen ook graag jouw suggestie(s) voor een fotolocatie in Den Haag die past bij jouw opleiding of jouw studentenervaring.

Bachelor studenten: Meld je aan via dit formulier.

Master studenten: Meld je aan via dit formulier

Deadline: zondag 8 mei

Na het invullen van het registratieformulier, sturen wij je een e-mail met meer informatie over de fotoshoot en vragen wij je om je persoonlijke gegevens.

Vragen en meer informatie

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Rosa Mouws and/or Benedicte Dobbinga via communicatie@fgga.leidenuniv.nl