Universiteit Leiden

nl en

Aanmeldingtermijn verlengd: Summer Course Learning My Way – De ongebaande weg

14 juni 2022

Visievorming op je toekomst en professionele carrière - voor bachelor en masterstudenten FdR

Vanwege extra beschikbare plaatsen, is de aanmeldingsdeadline verlengd tot maandag 20 juni 13:00 uur!

Bijna klaar met je opleiding en vraag je je af hoe verder hierna? Of ben je nog lang niet aan afstuderen toe en twijfel je over je studiekeuze, wat je met je keuzeruimte gaat doen, welke master je wilt volgen? Wat past eigenlijk het best bij jouw interesses en gedroomde toekomst? 

De rechtenfaculteit organiseert tussen 21 juni – 11 juli (groep 1) en 27 juni – 15 juli (groep 2) de summer course: De Ongebaande Weg - Learning My Way. Learning My Way is een wetenschappelijk gefundeerd coachingstraject met workshops waarin je meer inzicht krijgt in je eigen drijfveren en kwaliteiten. Je leert hoe je  gemakkelijker keuzes maakt rond jouw eigen ontwikkeling en koers. De cursus heeft een tijdbeslag van ca. 20 uur en bestaat uit vier seminars met online voorbereiding en een persoonlijk coachingsgesprek. Je gaat gericht in gesprek met alumni over hun weg naar en op de arbeidsmarkt. De ongebaande weg is bedoeld voor alle bachelor- en masterstudenten van de juridische en criminologische opleidingen:  voor studenten die al enigszins een plan hebben voor de toekomst maar ook voor degenen die nog niet zo goed weten wat ze willen. Iedere student is dus van harte welkom om zich aan te melden!

Bij afronding levert de summer course een certificaat op dat je op je CV kan vermelden als persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het traject is al twee maal eerder aangeboden en werd door de participerende studenten zeer positief beoordeeld met een gemiddeld rapportcijfer van een 8.5! Een deelnemer vertelt over de cursus: “Bijzonder waardevol voor studenten in de rechtenopleiding. De cursus zet aan tot reflectie en het creëren van een toekomstig beeld in zowel professioneel als persoonlijk opzicht. De cursus heeft mij richting gegeven. Het maken van levenskeuzes wordt door die richting eenvoudiger.”
Aanmelding graag zo snel mogelijk, in ieder geval uiterlijk maandag 20 juni 13:00u.
 

Klik hier voor detailinformatie over de summer course (https://tiny.cc/BeschrijvingOngebaandeWeg)

Klik hier voor achtergronden van de Learning My Way benadering (Engelstalig) (https://tiny.cc/OverLMW)

Klik hier om je aan te melden voor De Ongebaande Weg (https://tiny.cc/FDRSummer )

 

learning my way summer course
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.