Vacature student–assistent Leiden Legal Technologies Program (12-20 uur p/w)

25 mei 2022

Wij zoeken een enthousiaste student–assistent! (12-20 uur p/w)

Het Centre for Professional Learning (CPL) ontwikkelt en begeleidt opleidingen voor professionals. Voor ondersteuning bij de nieuwe opleiding Leiden Legal Technologies Program, die CPL in nauwe samenwerking met het Leiden Centre of Data Science (LCDS) aanbiedt, zijn wij op zoek naar een enthousiaste student–assistent (12-20 uur per week).

Het Centre for Professional Learning (CPL) is het expertise centre voor leren en ontwikkelen van de Universiteit Leiden in Den Haag en een onderdeel van de Faculteit Governance & Global Affairs (FGGA). Het CPL staat voor een aansprekend aanbod van opleidingen en programma’s voor hoger opgeleide professionals. CPL ontwikkelt en modereert korte en langere cursussen en leergangen, academisch, innovatief en praktijkgericht. In de samenwerking met het LCDS gaat het om opleidingen aan professionals, in het bijzonder de volgende programma’s: (1) Data Science onderwijs voor Ministeries (maatwerk); (2) Legal Technologies onderwijs voor professionals (in open inschrijving); en (3) In 2021 is de nieuwe opleiding Leiden Legal Technology Programma (LLTP) voor het eerst gestart. Voor meer informatie zie:

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en multidisciplinair ingestelde student-assistent, die ons kan helpen met de voorbereiding van opleidingsprogramma’s voor professionals en de ontwikkeling van bijbehorende materialen, in het bijzonder de opleiding Leiden Legal Technologies Program. Kennis van en/of affiniteit met een of meerdere van de volgende thema’s is een pre: Legal Technologies, Artificial Intelligence, Data Science en/of Digital Governance. Samenwerking binnen de universiteit en met andere faculteiten is hierbij belangrijk.

Concreet betreffen de werkzaamheden onder andere: bijdragen aan het ontwikkelen en voorbereiden van lesmateriaal; ondersteunen bij de voorbereiding van opdrachten en presentaties; contacten met docenten en deelnemers onderhouden; bijdragen aan artikelen en uitingen op social media kanalen; en ondersteunen bij de organisatie en logistiek voor het programma.

Functie-eisen

• Je bent een enthousiaste en gedreven student(e) die graag nieuwe dingen wil leren en het eigen netwerk verbreden;
  • Je vindt het leuk om te helpen bij de inhoudelijke en organisatorische voorbereiding en uitvoering van leertrajecten;
  • Je bent een pro-actief, nieuwsgierig, praktisch en met een hands-on mentaliteit;
  • Je bent communicatief vaardig, representatief, servicegericht en accuraat;
  • Je bent in staat om je nieuwe thema’s snel eigen te maken en je bent vertrouwd met online learning technologie;
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

Je maakt onderdeel uit van het CPL-LCDS team en je werkt nauw samen met de betrokken hoogleraren, docenten en de programma-coördinator van het Leiden Legal Technologies Program. De werktijd zal 12-20 uur per week in beslag nemen voor een periode van minimaal 3 maanden. Verlenging van de contractduur behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van de wederzijdse tevredenheid en de opdrachtenportefeuille. Financiële vergoeding conform de CAO.

Startdatum: 15 juni 2022. Standplaats: Den Haag.

Voor vragen over de vacature kun je contact met ons opnemen:
Mw. drs. Nikol Hopman, directeur CPL -
n.hopman@fgga.leidenuniv.nl
Nadere informatie over de organisatie en de programma’s vind je op: www.professionallearning.nl

Interesse?

Echt wat voor jou? Stuur ons dan uiterlijk vrijdag 10 juni 2022 een e-mail, voorzien van een korte motivatie en CV, ter attentie van Concetta Pirozzi, office manager CPL: c.pirozzi@fgga.leidenuniv.nl