Deadline aanmelding Leiden Leadership Programme: 30 september 2022

25 juni 2022

Ben je (aankomend) masterstudent en heb je zin in een persoonlijke uitdaging op het gebied van leiderschap? Meld je dan aan voor het Leiden Leadership Programme 2022-2023!

Leiden Leadership Programme

Het Leiden Leadership Programme (LLP) is een éénjarig honoursprogramma voor masterstudenten uit Leiden, Delft en Rotterdam. In het LLP nemen masterstudenten met uiteenlopende studieachtergronden deel aan colleges en trainingen. Zij passen deze opgedane kennis en vaardigheden toe in een praktijkopdracht bij een bedrijf of organisatie. Studenten leren zodoende impact te maken binnen een relevant maatschappelijk thema. Het programma (15 EC) start in november en eindigt in juni.

Meld je aan

Je kunt je in september 2022 aanmelden voor het Leiden Leadership Programme door het online inschrijfformulier in te vullen en een aantal bijlagen toe te voegen, namelijk:

• een motivatiebrief volgens format
  • een uitgebreid CV
  • een kopie van je cijferlijst

Voor meer informatie over de procedure, zie Aanmelding en Selectie.

Meer informatie

Een goed overzicht van het programma vind je op onze website. Je kunt hier ook zien met welke praktijkpartners we de afgelopen tijd hebben samengewerkt.

Wil je meer over het LLP te weten komen of heb je nog vragen? Meld je aan voor ons oriëntatieseminar op donderdag 22 september 2022. Als je nog vragen hebt, kun je ook altijd mailen naar leadership@ha.leidenuniv.nl.