Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Kans maken op een Bol.com-bon van €200,-? Doe mee aan de Erasmus+ enquête!

4 juli 2022

Voor een onderzoek naar internationale ervaringen zoekt het Nationaal Agentschap Erasmus+ studenten die willen deelnemen aan een enquête. Je hoeft geen internationale ervaring te hebben om mee te doen. Onder de deelnemers worden 20 Bol.com-waardenbonnen van €200,- verloot. 

Meld je aan als respondent

Wil je deelnemen? Vul dan het aanmeldingsformulier in om binnenkort de link naar de vragenlijst te ontvangen. Het kan zijn dat je over een paar maanden nog een tweede en/of derde vragenlijst krijgt. 

Doel van het onderzoek

Het doel is om te onderzoeken hoe (internationale) studie-ervaringen bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van studenten. Met de uitkomsten kunnen programma’s voor internationale ervaringen verbeterd worden. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met het Duitse partneragentschap German Academic Exchange Service (DAAD). 

Privacyverklaring

Dit onderzoek heeft een wetenschappelijk, niet-commercieel doel. Deelname is vanzelfsprekend vrijwillig en kan op elk moment worden afgebroken. Je persoonlijke informatie en data worden onder de geldende databeschermingsbepalingen voor wetenschappelijk onderzoek en vertrouwelijk behandeld en geanonimiseerd verwerkt. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.