Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Vacature: Student-assistent (online) communicatie (0,4-0,5 fte)

2 juni 2022

Ben jij op zoek naar een bijbaan? En wil jij bijdragen aan de (online) communicatie van de faculteit? Dan is dit je kans! De afdeling Communicatie & Marketing van de Faculteit Geestestwetenschappen is per augustus 2022 op zoek naar een student-assistent voor 0,4 tot 0,5 fte (16 tot 19 uur per week).

Als student-assistent draai je mee op de facultaire redactie en ondersteun je de communicatieadviseurs bij projecten zoals de Humanities Campus en de Opening Facultair Jaar. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden als:

  • agenda- en nieuwsberichten invoeren;
  • de website en profielpagina’s bijwerken;
  • helpen bij (het organiseren van) evenementen;
  • korte teksten voor projecten schrijven.

Wanneer, voor hoeveel uur, en waar?

Vanaf augustus 2022, voor 16 tot 19 uur in de week met een proeftijd van een maand. De werkplek bevindt zich op de facultaire redactie van de afdeling Communicatie & Marketing (Huizinga).

Wie zoeken we?

Je bent een voltijd bachelor- of masterstudent van de Faculteit Geesteswetenschappen (Universiteit Leiden) en je hebt minimaal je propedeuse behaald. Je bent per augustus 2022 ten minste tot en met februari 2023 beschikbaar, als langer beschikbaar bent is dat een pré.

Je bent geknipt voor deze baan als je:

  • goed kunt schrijven in het Nederlands en het Engels (C2);
  • ervaring hebt met het werken aan websites (in een contentmanagementsysteem);
  • over goede communicatieve vaardigheden beschikt;
  • zelfstandig en nauwkeurig kunt werken.

Wat bieden we jou?

Op de facultaire redactie krijg je de kans om meer te leren over het communicatievak en de faculteit als organisatie. Je werkt in een team met gezellige collega’s die ieder een eigen specialisatie hebben. Je krijgt het salaris dat geldt voor student-assistenten (CAO Universiteiten salarisschaal SA). Afhankelijk van je studiejaar en het aantal uren dat je gaat werken is dat voor deze aanstelling tussen de €924,- en €1.251,- bruto per maand.

Is dit iets voor jou?

Stuur dan je CV en een korte motivatie (max. 300 woorden) naar Suzé Klok: s.s.x.f.klok@hum.leidenuniv.nl.

Reageren kan tot en met maandag 13 juni 2022. Gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 20 juni 2022 en/of dinsdag 21 juni 2022.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.