Wil je geld verdienen én nieuwe studenten helpen?

9 juni 2022

FGGA vindt het belangrijk dat nieuwe studenten zich snel thuisvoelen op onze faculteit. Onze studentmentoren helpen alle eerstejaars BA- en MA-studenten door vragen te beantwoorden, (sociale en informatieve) bijeenkomsten te organiseren en studenten eventueel door te verwijzen. Per eerstejaars student is er bovendien een budget van € 25 beschikbaar om leuke, sociale bijeenkomsten te organiseren (zoals een avondje borrelen, pizza halen of samen gaan bowlen). Wil jij deze nieuwe studenten helpen, deel uit maken van een team met allerlei andere studenten, iets moois op je cv kunnen zetten én een goed zakcentje verdienen (ruim 14 euro per uur)? Solliciteer dan snel:

De functie is – afhankelijk van de opleiding en het aantal groepen dat je helpt te begeleiden – voor 2 tot 6 uur per week. Heb je nog vragen? Mail dan naar Hendrik van Hout, projectcoördinator mentoraat, via h.p.van.hout@fgga.leidenuniv.nl.