Universiteit Leiden

nl en

Gratis e-health modules: Gezonde Boel

1 september 2022

Ben je net begonnen aan je studie of al even onderweg? Soms kan je wat extra handvatten en ondersteuning gebruiken rondom thema’s als plannen, mentale gezondheid, structuur in je leven of geldzaken. Met de online modules van Gezonde Boel kun je werken aan het versterken van zowel je studievaardigheden als mentale gezondheid. Het doen van een module is voor studenten van de Universiteit Leiden gratis en anoniem. 

Gezonde Boel is een platform met zelfhulp modules voor studenten. De modules zijn gebaseerd op de meest voorkomende vragen van studenten. Zo zijn er bijvoorbeeld modules over piekeren, planning en structuur, omgaan met geld, ontspanning en geluk. 

Neem snel een kijkje op het platform

Gezonde Boel platform

Ervaar je je (andere) problemen en weet je niet goed bij wie je terecht kunt? Bekijk onze studentenwelzijn roadmap.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.