Meld je nu aan voor een Master Honours Class of Impact Challenge in het 1e semester

13 september 2022

Gemotiveerde masterstudenten met goede studieresultaten kunnen zich tot 25 september aanmelden voor de interdisciplinaire Master Honours Class en Impact Challenges van de Universiteit Leiden. Hiermee krijgen zij de kans om een verdiepend, extracurriculair vak te volgen.

Over het onderwijs

Master Honours Classes zijn interdisciplinair en gericht op complexe wetenschappelijke en maatschappelijke onderwerpen. Studenten verdiepen zich niet alleen in de theorie, maar gaan ook aan de slag met een maatschappelijke casus.

Impact Challenges zijn extracurriculaire, projectmatige opdrachten waarbij studenten toewerken naar het oplossen van een actueel probleem van een externe partner.

Wanneer je de Master Honours Class of Impact Challenge succesvol afrondt, krijg je een certificaat en wordt de activiteit vermeld op je diplomasupplement als extracurriculair vak.

Aanbod

In het eerste semester van 2022-2023 bieden we een Master Honours Class en twee Impact Challenges aan:

Aanmelden

Om de kleinschaligheid en interactie te waarborgen, is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Aanmelden voor de Master Honours Class en Impact Challenges is vanaf nu mogelijk en kan tot en met zondag 25 september 23.59 uur.

Meer informatie over aanmelding en toelating is te vinden op de studentenwebsite.