Kom jij als student werken op de Open Dag van 22 oktober?

26 september 2022

Op zaterdag 22 oktober vindt de Bachelor Open Dag plaats in Leiden en Den Haag. Een voorlichtingsactiviteit op de faculteiten die door duizenden studiekiezers en hun ouders/verzorgers bezocht gaat worden. Daarom zijn we weer op zoek naar studenten die kunnen komen werken op deze dag. Met jouw hulp kan deze Open Dag een groot succes worden!
Geef je dan op als werkstudent!

Werk tijdens de Open Dag

We zijn op zoek naar studenten die willen helpen op de Open Dag van Universiteit Leiden op 22 oktober 2022 van 7.00 tot 19.00 uur. Er zijn diverse taken die je op deze dag kunt gaan doen: het welkom heten van bezoekers, de bezoekers wegwijs maken door stad en in de faculteit, het begeleiden bij de presentaties, het geven van algemene voorlichting over studeren aan de Universiteit Leiden en nog veel meer.

Ook zoeken we studenten die op 21 oktober van 14.00 tot 19.00 uur kunnen helpen met het opbouwen van de informatiemarkten en aankleding op de diverse faculteiten en/of die op zaterdag 22 oktober van 17.30 tot 22.00 uur meehelpen met de afbouw op de faculteiten.

Uiteraard word je voor je werkzaamheden ook beloond! Je krijgt er een lunch, heel wat betaalde uurtjes en gezelligheid voor terug. Je wordt uitbetaald via JobMotion, het uitzendbureau van de Universiteit Leiden. Afhankelijk van je leeftijd verdien je tussen de €8,75 bruto per uur (indien je 18 jaar bent) en de €14,59 bruto per uur (als je 21 jaar of ouder bent).

Wil jij komen werken tijdens de Open Dag?

Meld je dan nu aan!