HR

Vacature: student-assistent Honours Classes (4-6 uur per week)

29 november 2022

Ben jij op zoek naar een bijbaan, en doe je graag ervaring op met onderwijs en organisatie? De Honours Academy zoekt een student-assistent ter ondersteuning van de Bachelor Honours Classes en Master Honours Classes (4-6 uur per week). Solliciteer vóór 12 december en wie weet ga jij in januari aan de slag bij dé onderwijsproeftuin van de universiteit!

Taakomschrijving

Als student-assistent ondersteun je de onderwijscoördinator en programma-assistent van de Bachelor en Master Honours Classes bij de organisatie van het onderwijs. Je neemt de uitvoerende taken rondom de organisatie van de Honours Classes op je. De taken variëren per week, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is. Regelmatig terugkerende taken zijn:

• Administratieve werkzaamheden zoals het klaarzetten van mails en formulieren, het aanvragen van gastaccounts en het updaten van handleidingen;
  • Ondersteunen bij het afnemen van evaluaties en het verwerken van evaluatieresultaten;
  • Klaarmaken en up-to-date houden van het online registratiesysteem en andere online omgevingen zoals Brightspace;
  • Praktische ondersteuning aan docenten bieden bij de uitvoering van hun onderwijs;
  • Meehelpen bij de promotie van de Bachelor en Master Honours Classes (zowel digitaal als tijdens open dagen).

Jouw profiel

Je bent:

• Bachelor- of masterstudent aan de Universiteit Leiden;
  • Beschikbaar vanaf januari 2023 voor minimaal 1 jaar (bij voorkeur meer);
  • Beschikbaar op de maandag en/of dinsdag.

Verder herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

• Je bent iemand die van aanpakken weet en graag de handen uit de mouwen steekt;
  • Je kunt goed plannen en organiseren;
  • Je bent daarbij in staat om overzicht te behouden in je diverse takenpakket;
  • Je gaat oplossingsgericht en accuraat te werk;
  • Je communiceert helder, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels;
  • Je kan goed zelfstandig werken;

We verwelkomen diversiteit in ervaring en perspectieven omdat dit onze organisatie verrijkt en versterkt.

Honours Academy

Aan de Honours Academy volgen vwo-scholieren, bachelorstudenten en masterstudenten extra onderwijs naast hun reguliere studie. Honoursonderwijs is uitdagend, toekomstgericht en multidisciplinair. De Honours Academy wil een proeftuin zijn en op die manier onderwijsinnovatie binnen de gehele universiteit stimuleren.

De Honours Classes zijn kleinschalige, interdisciplinaire vakken van 5 of 10 EC. Het aanbod wisselt jaarlijks. In totaal zijn er 35-40 Bachelor Honours Classes en 4-8 Master Honours Classes per jaar. Meer informatie is te vinden op de websites van de Bachelor Honours Classes en Master Honours Classes.

Aanstelling

Je krijgt een aanstelling via JobMotion, het interne detacheringbureau van de Universiteit Leiden. In overleg bepalen we het vast aantal uren (4 tot 6 uur) per week. Het is fijn als je in piekperiodes meer uren beschikbaar bent. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je studiejaar, minimaal €14,59 bruto per uur en maximaal €15,86 bruto per uur.

Solliciteren

Neem voor informatie over de functie contact op met Lisa Fillekes (onderwijscoördinator) of Nanda Milbreta (programma-assistent) via baclasses@ha.leidenuniv.nl.

Je kunt je motivatiebrief en cv tot en met zondag 11 december 2022 insturen per mail naar solliciteren@ha.leidenuniv.nl. Gesprekken vinden plaats in week 50 en 51.