Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Organisatie

Tussenstand facultaire NSE-wedstrijd: CDL loopt in op DLF

23 februari 2023

Afgelopen week was de actieweek van de NSE, een mooi moment om te kijken hoe het gaat met de ingevulde enquêtes. De faculteit is 5 procent gestegen naar 27,5%, 2 procent boven het Leidse gemiddelde.

De Leidsche Flesch en Chemisch Dispuut Leiden staan nagenoeg gelijk in het aantal ingevulde enquêtes, proportioneel gezien: beide zijn omhoog gekropen naar 30,5%. Ook de andere verenigingen zijn iets gestegen. De Leidse Biologen Club staat nu op 27,6%, gevolgd door Shift (25,6%), Aesculapius (22,0%) en LIFE (16,6%).

Tussenstand ingevulde enquêtes per studievereniging
Tussenstand ingevulde enquêtes per opleiding

Toelichting resultaten per opleiding
Voor de resultaten per opleiding geldt dat bachelor- en masteropleidingen met eenzelfde richting zijn samengevoegd. Bij Informatica zijn daarnaast ook de specialisaties in de bachelor en de masters Computer Science, ICT in Business en Media Technology samengevoegd. Bij Wiskunde zijn ook de resultaten van de master Statistical Science meegenomen.

 

Heb je de NSE nog niet ingevuld? Dit kan nog tot en met 12 maart 2023! Als je de NSE ingevuld hebt, kan je bij je studievereniging een lekkere snack halen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.