Universiteit Leiden

nl en

Facilitair, ICT, Onderwijs

Psychologie: vacature Student-assistent webcommunicatie ICT&O (9 u/w)

27 maart 2023

Mail je vragen aan student-assistent Remond Wulff
Student-assistent Remond Wulff opvolgen? Mail je vragen: r.d.wulff@fsw.leidenuniv.nl

Ben jij enthousiast over psychologie, een teamspeler, zelfstandig en vol initiatief? Dan is dit je kans om als student-assistent van het Instituut Psychologie online iets extra's te betekenen voor onze studenten en medewerkers. Als student-assistent webcommunicatie ICT&Onderwijs ben je behendig met computers en beeldbewerking en ondersteun je met deze vaardigheden het onderzoek en het onderwijs. 

Wat ga je doen?

Jouw rol binnen het team is die van student-assistent webcommunicatie en ICT&O. Je houdt je bezig met:

 • het updaten van de psychologie webpagina’s, het plaatsen van nieuwsberichten en het schrijven van agenda-items op de website van Universiteit Leiden;
 • het publiceren van nieuwe blogs op Leiden Psychology Blog, geschreven door hoogleraren, wetenschappers, promovendi, en studenten;
 • het publiceren van vacatures voor (afgestudeerde) masterstudenten psychologie op de JobPosting website;
 • het assisteren van collega’s van Werving en communicatie met het schrijven en publiceren van tekst, digitale beeldbewerken (foto, video, grafische vormgeving) en ICT-ondersteuning;
 • het produceren en co-hosten van de Leiden Psychology Podcast.

Je komt in contact met studenten, docenten en onderzoekers van binnen en buiten Universiteit Leiden en leert het werkveld van de psychologie kennen als geen ander.

Solliciteer uiterlijk 31 maart 2023, voor het einde van de dag

Stuur je motivatie met beknopt CV naar webteam.psy@fsw.leidenuniv.nl 

Wie ben je?

Je bent …

 • student van de Nederlandstalige bachelor Psychologie of International Bachelor in Psychology (IBP)
 • thuis in content management; 
 • handig met fotobewerking en video-editing;
 • vloeiend in geschreven en gesproken Nederlands en Engels;
 • communicatief sterk en dienstverlenend;
 • handig in de omgang met computers & software;
 • beschikbaar om wekelijks één à twee dagen op de FSW te werken.

Waar zijn we bijzonder blij mee? 

 • Als je bekend bent met de programma’s van Adobe Creative Cloud of soortgelijk (geen vereiste).
 • Als je tweetalig (Engels & Nederlands) bent opgegroeid (geen vereiste).

Wat krijg je?

Je krijgt 9 uur per week via Job Motion betaald als student-assistent. Bruto-uurloon, afhankelijk van leeftijd en studiejaar, tussen ± €12.00 en ± €15.86.

Heb je interesse?

Solliciteer nu voor de vacature van student-assistent webcommunicatie ICT&O en wordt het nieuwste lid van het studententeam webcommunicatie. Stuur je motivatie met beknopt CV naar webteam.psy@fsw.leidenuniv.nl 

Heb je relevante ervaring of een portfolio m.b.t. fotografie, videografie, grafisch vormgeving of audio-/podcast-productie? Voeg de link of een kopie toe, dan nemen we vast een kijkje!

Als student-assistent webcommunicatie en ICT&O ben je werkzaam voor het instituut psychologie. Je bent onderdeel van het webcommunicatie team, bestaande uit een eindredacteur en twee collega student-assistenten. Samen verzorgen jullie de online berichtgeving voor het instituut psychologie, op de website, de socialmedia kanalen van @LeidenPsychology, de Leiden Psychology Blog én de Leiden Psychology Podcast!

Drie studenten (±) vormen samen een studententeam webcommunicatie. Het ideale team is divers samengesteld, met ruimte voor ieders talent en de ontwikkeling van nieuwe talenten, het is dé plek om jouw creativiteit te combineren met je studie psychologie!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.