Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Hey student, hoe gaat het? Doe mee aan het landelijk onderzoek mentale gezondheid, alcohol en middelengebruik

5 april 2023

Wij willen graag weten hoe het met je gaat. Daarom doen we onderzoek naar mentale gezondheid, alcohol, drugs en roken onder studenten. Help je ons zicht te krijgen op waar we studenten bij kunnen ondersteunen? Vul dan de vragenlijst in. Meedoen duurt ongeveer 20 minuten en je maakt kans op één van de 500 digitale Bol.com bonnen t.w.v. €50 (verwachte winkans 1 op de 200).

Landelijk onderzoek

Elke twee jaar monitort het Trimbos Instituut het welzijn van studenten in Nederland. Als Universiteit Leiden doen wij, samen met andere universiteiten en hogescholen, mee aan dit onderzoek. De uitkomsten geven niet alleen een beeld van het welzijn van studenten in Nederland maar ook specifiek over studenten van onze universiteit. De uitkomsten worden daarmee niet alleen gebruikt bij het vormen van het landelijke beleid rondom studentenwelzijn maar is ook input om het welzijn van onze studenten te bevorderen. 

Uitnodiging

Op 5 april 2023 ontvang je op je uMail een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. Dit kost je ongeveer een 20 minuten van je tijd. Het invullen van de vragenlijst is uiteraard anoniem.

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.