Universiteit Leiden

nl en

Sociaal, Organisatie

Vacature: Student–assistent Centre for Professional Learning

14 september 2023

Het CPL zoekt een enthousiaste student–assistent (8 uur per week)

Het Centre for Professional Learning (CPL) is het expertisecentrum voor leren en ontwikkelen van professionals, onderdeel van de faculteit Governance and Global Affairs (FGGA) in Den Haag. CPL staat voor een aansprekend aanbod van opleidingen en programma’s voor hoger opgeleide professionals, academisch, innovatief en praktijkgericht. CPL ontwikkelt en verzorgt korte en langere cursussen en leergangen op de thema’s veiligheid, public affairs, diversiteit en inclusie internationale betrekkingen en publiek leiderschap. 

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige student, die ons kan helpen met de voorbereiding, logistiek en organisatie van cursussen voor professionals en met de communicatie daarover via social media en website.

Functie-eisen

  • Je bent een actieve Masterstudent of derdejaars Bachelor student, bijvoorbeeld Master Crisis and Security Management, Bestuurskunde of aanverwante richting;
  • Je vindt het leuk om te helpen bij de inhoudelijke voorbereiding en uitvoering van opleidingsprogramma’s voor (senior) professionals en bent in staat om je nieuwe thema’s snel eigen te maken;
  • Je bent communicatief vaardig en goed in presenteren;
  • Je bent een organisatietalent, praktisch en pro-actief ingesteld, nauwkeurig en betrokken;
  • Je werkt graag samen, hebt een hands-on mentaliteit en je bent servicegericht en representatief;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk) en vindt het leuk om berichten te schrijven.

Wij bieden

Je kunt je kennis in de praktijk inzetten en verdiepen. Je krijgt zicht op verschillende strategische netwerken in de publieke sector. Je maakt daarbij onderdeel uit van het CPL-team en werkt nauw samen met de programmacoördinatoren en programmaleiders bij CPL.

Informatie en solliciteren

Je wordt ingehuurd via JobMotion, het interne detacheringsbureau van de Universiteit Leiden.

De opdracht zal 1 dag per week (8 uur per week) in beslag nemen voor de periode tot 22 december 2024. Verlenging van de contractduur behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van de wederzijdse tevredenheid en de opdrachtenportefeuille. Vergoeding voor je werkzaamheden conform de CAO.

Standplaats: Schouwburgstraat te Den Haag. Startdatum: per direct

Interesse?

Wat voor jou? Wanneer je belangstelling hebt voor deze functie, vragen we je om ons een e-mail te sturen voor 8 oktober, voorzien van je motivatie en CV, aan c.pirozzi@fgga.leidenuniv.nl. We zien je reactie graag tegemoet.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.