Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Kom jij als student werken op de Open Dag van 4 november?

14 september 2023

Op zaterdag 4 november vindt de Bachelor Open Dag plaats in Leiden en Den Haag. Een voorlichtingsactiviteit op de faculteiten die door duizenden studiekiezers en hun ouders/verzorgers bezocht gaat worden. Daarom zijn we weer op zoek naar studenten die kunnen komen werken op deze dag. ijkt het jou leuk om aankomende studenten welkom te heten en voorlichtingen te geven, of sta je liever in de stad of op jouw faculteit om mensen de weg te wijzen? Met jouw hulp kan deze Open Dag een groot succes worden! 
Geef je op als werkstudent!

Werk tijdens de Open Dag

De werkzaamheden tijdens de Open Dag zullen plaatsvinden tussen 7.00 uur ’s ochtends en 19.00 uur ’s avonds, de exacte werktijden kunnen verschillen per faculteit. Uiterlijk één week voor de Open Dag ontvang je een mail met daarin de exacte tijden en de faculteit waar je je moet melden, houd je mail dus in de gaten! Let op: aansluitend aan de Open Dag wordt alles gezamenlijk afgebouwd. Houd hier dus rekening mee

Ook zoeken we studenten die op vrijdag 3 november van 14.00 tot 19.00 uur kunnen helpen met het opbouwen van de informatiemarkten en aankleding op de diverse faculteiten. 

Uiteraard word je voor je werkzaamheden ook beloond! Je krijgt er een lunch, heel wat betaalde uurtjes en gezelligheid voor terug. Je wordt uitbetaald via JobMotion, het uitzendbureau van de Universiteit Leiden. Afhankelijk van je leeftijd verdien je tussen de €8,75 bruto per uur (indien je 18 jaar bent) en de €14,59 bruto per uur (als je 21 jaar of ouder bent).

Wil jij komen werken tijdens de Open Dag?

Meld je dan nu aan!
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.