Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Organisatie

LBC aan kop bij NSE-studieverenigingenwedstrijd

26 februari 2024

De resultaten na de actieweek zijn binnen! 28,20% van de studenten aan onze faculteit heeft de NSE ingevuld. Hierdoor staan we als faculteit op de tweede plek van de hele Universiteit Leiden!

Tijdens de actieweek zijn er bij alle studieverenigingen volop Tony Chocolonely chocoladerepen opgehaald. Heb je nog geen reep? Er zijn er nog enkele over bij de studieverenigingen. Dus heb je de NSE ingevuld, loop dan langs bij je studievereniging!

Competitie studieverenigingen

De competitie tussen de studieverenigingen is ook van start. De top 3 verenigingen met het hoogste responspercentage ontvangen een geldprijs ontvangen om een activiteit te organiseren. Onderstaand zie je de tussenstand: 

Voor de resultaten per opleiding geldt dat bachelor- en masteropleidingen met eenzelfde richting zijn samengevoegd. Bij Informatica zijn daarnaast ook de specialisaties in de bachelor en de masters Computer Science, ICT in Business en Media Technology samengevoegd. Bij Wiskunde zijn ook de resultaten van de master Statistical Science meegenomen. 

Heb je de NSE nog niet ingevuld? Dit kan nog tot en met 10 maart 2024! 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.