Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Met de Universiteit Leiden naar ADO Den Haag

21 maart 2024

10 % korting op kaarten ADO - FC Eindhoven

Wil je een keer naar een wedstrijd van ADO Den Haag? Op 20 april organiseert ADO Den Haag samen met de Universiteit Leiden een unieke middag voor studenten en medewerkers. Zo krijg je 10% korting op kaarten voor de wedstrijd ADO Den Haag tegen FC Eindhoven, een gratis ADO Den Haag sjaal en een leuk programma voor de start van de wedstrijd. 

Op Campus Den Haag van de Universiteit Leiden studeren meer dan 7000 studenten en werken ruim 550 medewerkers met meer dan 100 verschillende nationaliteiten. Sport is altijd al een krachtig middel tot verbinding en inclusie geweest. Deze samenwerking biedt dan ook de perfecte gelegenheid om mensen van verschillende achtergronden samen te brengen.  

Het programma op 20 april ziet er als volgt uit: 

13.30: Meet up at O’Caseys bar – pre drinks 
15.00: Leave O’Caseys to the stadium 
15.45: Arrival at Bingoal Stadion – Check out Fan Store 
16.10: Enter stadium and take seats 
16.30: Kick off! 
17.15: Half-time – snacks and drinks 
17.30: Second half 
18.15: Full tie! 
18.20: Team and fans celebration 
18.30: Travel back home 

Voor tickets ga je naar de website van ADO Den Haag. Je moet je hier eerst registreren. Heb je dit gedaan dan selecteer je de wedstrijd ADO Den Haag – FC Eindhoven. Selecteer vervolgens Blok T, U, V of W. Selecteer de ticket en plaats het in de winkelwagen. Let op: 1 ticket per persoon. Je voegt dan de kortingscode: LEIDEN2024 in en rond de betaling af.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.