Universiteit Leiden

nl en

Wie is de beste ambassadeur voor de universiteit?

27 mei 2024

Mr. K.J. Cath-prijs

Welke medewerker of student van de Universiteit Leiden (of groep van medewerkers of studenten) heeft in de afgelopen jaren de naam van onze universiteit op een positieve manier naar buiten gebracht? Wie verdient een prijs, omdat hij of zij zo’n goede ambassadeur voor onze universiteit is? Wie heeft door zijn of haar acties ervoor gezorgd dat veel mensen de Leidse universiteit kennen en waarderen?

Je kan nu een kandidaat nomineren! Bij de opening van het academisch jaar 2024-2025 op 2 september wordt weer de Mr. K.J. Cath-prijs uitgereikt. Elke twee jaar gaat deze prijs naar een van onze medewerkers of studenten (of een groep) die een positieve bijdrage levert aan de naam van de universiteit, door prestaties in het onderwijs of onderzoek, of in de ondersteuning daarvan. Kijk op deze pagina wie de eerdere winnaars van de Cath-prijs zijn.

Nomineer nu een kandidaat en vertel waarom je vindt dat deze medewerker of student de prijs verdient.

Nomineren

Stuur jouw voorstel van maximaal 500 woorden met motivatie uiterlijk 19 augustus 2024 per mail naar Roomsha Bansie, Chef Kabinet & Protocol (k.r.bansie@bb.leidenuniv.nl). Vermeld in de onderwerpregel dat het om de Cath-prijs gaat. Je ontvangt dan een bevestiging van jouw inzending.

Een 6-koppige jury zal de ingezonden nominaties beoordelen en een winnaar kiezen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.