Universiteit Leiden

nl en

LAK

Bij het LAK kun je deelnemen aan tal van cursussen op het gebied van kunstzinnige vorming, zoals toneel, dans, tekenen, schilderen, zang, fotografie en literatuur. LAK-cursussen zijn toegankelijk voor iedere belangstellende vanaf 16 jaar.

Het LAK Cursusbureau is onderdeel van de Universiteit Leiden en biedt naast een regulier cursusprogramma ook studio’s te huur aan voor toneel, dans en muziek, als ook ateliers voor beeldende kunst.

Cursussen en workshops

Het LAK werkt met twee cursussemesters, een in het voorjaar (start in februari) en een in het najaar (start in september). De dans-, zang- en toneelcursussen worden meestal afgesloten met een eindpresentatie in een theater. Deelname aan de eindpresentatie is vrijblijvend en gebeurt in overleg met de cursusdocent. 

In de zomermaanden (juli-augustus) is er een leuk aanbod van zomercursussen en -workshops. Ook organiseert het LAK weekendworkshops of workshops in samenwerking met Studium Generale en andere samenwerkingspartners. 

Voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderpartijtje, etc. biedt het LAK insprirerende workshops op maat aan. 

Het gehele aanbod van cursussen en mogelijkheden vind je op lakcursussen.nl.

Voordeel voor studenten

Studenten van de Universiteit Leiden betalen bij het LAK minder huur of cursusgeld. Dit voordeel geldt ook voor medewerkers van de Universiteit Leiden en studenten van de Leidse Hogeschool.

LAK Kantoor

De balie van het LAK is geopend van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. 

Als de balie toch onbemand is, neem dan contact op via info@lakcursussen.nl of 071 – 527 2314/2317 om een afspraak te maken. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.