Nomineer jouw docent!

Geeft jouw docent het beste onderwijs en maakt hij/zij daarnaast gebruik van innovatief en interactief onderwijs? Nomineer hem of haar dan voor de onderwijsprijs van 2017!

Tot 1 mei 2017 kun je met een groepje van 4 studenten een nominatie insturen via dit nominatieformulier. Hierin vertel je niet alleen waarom jouw docent het verdient de onderwijsprijs te winnen, maar ook waarom hij of zij voldoet aan de volgende criteria.

De criteria

• De docent werkt actief aan het verbeteren van zichzelf en het onderwijs
  • De docent heeft veel creatieve ideeën voor het overbrengen van kennis tijdens de colleges en werkt zo mee aan onderwijsvernieuwing binnen het vakgebied en Universiteit Leiden
  • De docent heeft een duidelijke affiniteit met het vakgebied en passie voor het vak en weet dit over te brengen op studenten, door een brug te slaan naar de arbeidsmarkt, actualiteit of onderzoek
  • De docent houdt zich niet alleen bezig met onderwijs, maar begeleidt studenten ook zoveel mogelijk bij hun persoonlijke ontwikkeling
  • De docent zorgt ervoor dat studenten gestimuleerd worden en actief meedoen met het college.

Teacher's Academy

De winaar van de onderwijsprijs krijgt toegang tot de Teacher's Academy en gaat naar huis met een beurs van 25.000 euro, te besteden aan onderwijsvernieuwing. De onderwijsprijs wordt uitgereikt tijdens de opening van het academisch jaar.