Is jouw bacheloronderzoek goed genoeg voor de Student Research Conference?

De Student Research Conference 2017 in november, staat open voor de zestig beste bachelorstudentonderzoekers van alle Nederlandse en Vlaamse universiteiten en hogescholen. De conferentie bevat ook wedstrijdelementen.

Zo wordt geselecteerd

Bij de selectie van de bacheloronderzoekers voor de Students Research Conference worden de academische gebruiken gevolgd: een Review Committee van onderzoekers beoordeelt de ingezonden papers en geeft feedback die de inzenders nog kunnen verwerken.  Zo worden de zestig beste papers geselecteerd voor een te geven workshop of posterpresentatie.

Prijzen

Alle studenten die worden geselecteerd voor de Student Research Conference kunnen hun onderzoek publiceren in het open access e-journal SURE!  Daarnaast zijn geldprijzen te winnen voor de beste workshops en presentaties. Het gaat om 1000, 750 en 500 euro, elk in de categorieën Medical & Health, Language, Culture & Law, Exact, Applied Sciences en Economy & Society.

Ben jij ambitieus in je onderzoek? Lees hier dan alles over de Students Research Conference