Goede bachelorscriptie geschreven? Stuur 'm in

Op de Student Research Conference 2017 in november, presenteren de zestig beste bachelorstudentonderzoekers van alle Nederlandse en Vlaamse universiteiten en hogescholen zich. Wil jij een van hen zijn? Je kunt ook een prijs winnen.

Zo wordt geselecteerd

De selectie van de bacheloronderzoekers voor de Students Research Conference gaat volgens de gebruikelijke academische regels: een Review Committee van wetenschappers beoordeelt de papers die de inzenders op grond van hun scriptie hebben geschreven. Het Committee geeft feedback die de inzenders nog kunnen verwerken. Dan worden de zestig beste papers geselecteerd voor een te geven workshop of posterpresentatie over het onderzoek.

Prijzen

De studenten die mogen deelnemen aan de Student Research Conference kunnen hun onderzoek publiceren in het open access e-journal SURE!  Daarnaast zijn geldprijzen te winnen voor de beste workshops en presentaties. Het gaat om 1000, 750 en 500 euro, elk in de categorieën Medical & Health, Language, Culture & Law, Exact, Applied Sciences en Economy & Society.

Ben jij ambitieus in je onderzoek? Lees hier dan alles over de Students Research Conference