Nieuw: online keuzevakken voor studiepunten

Vanaf nu kun je studiepunten verdienen met online onderwijs! Je kunt de online vakken inzetten in je keuzeruimte, of binnen een Honourstraject.

Virtual Exchange

Online onderwijs biedt je de mogelijkheid om op virtual exchange te gaan: je kunt niet alleen keuzevakken volgen bij de Universiteit Leiden, maar ook bij andere (buitenlandse) universiteiten. Zo verbreed je je horizon, zonder dat je ervoor op reis hoeft!

Voordelen

Online onderwijs is flexibel: het materiaal is 24/7 beschikbaar, dus je kunt met ermee aan de slag wanneer het jou uitkomt. Ook ontwikkel je digitale en interculturele communicatievaardigheden, en bouw je een (internationaal) netwerk op.

Aanbod

Het aanbod wordt steeds uitgebreid. Momenteel kun je kiezen uit ca. 20 vakken, bij de volgende universiteiten:

• Technische Universiteit Delft
  • Universiteit Wageningen
  • Université catholique de Louvain
  • École Polytchnique Fédérale de Lausanne
  • Université Pierre et Marie Curie
  • Universidad Carlos III de Madrid
  • Australian National University

Binnenkort komen er ook vakken beschikbaar bij de University of Adelaide, University of Queensland, Rice University en Hong Kong University of Science and Technology.

Bekijk het aanbod en meld je aan!