Wat vind jij van je studie? Doe mee met de Nationale Studenten Enquête!

Wil je je mening kwijt over je studie, universiteit en stad en kans maken op mooie prijzen? Vul dan nu de Nationale Studenten Enquête in!

Ben je tevreden over je opleiding? Wat is je mening over de inhoud van je studie, je docenten, je rooster, de faciliteiten van de universiteit? Laat het weten in de Nationale Studenten Enquête (NSE) en beoordeel je studie, je universiteit en je stad. En geef ook vooral aan wat er beter kan en moet. We vinden de mening van onze studenten belangrijk en gebruiken de uitkomsten van de NSE om jouw opleiding en jouw universiteit te verbeteren. Bovendien maak je kans op mooie prijzen!

Hoe doe je mee?

Vanaf 20 januari ontvang je op je uMail een bericht van NSE, dat je direct naar de NSE linkt. Mail niet gehad, of kun je 'm niet meer vinden? Ga dan naar de website van de Nationale Studenten Enquête, geef je je uMail-adres op, en vul de enquête in. Dit is vanzelfsprekend anoniem, alleen je studie en aankomstjaar zijn vooraf bekend.

Maak kans op mooie prijzen!

Als je meedoet, kun je mooie prijzen winnen:

• Een reischeque t.w.v. 2000 euro (te besteden bij KILROY)
  • 500x Ticketmaster eGift Card t.w.v. €20,-

Waarom is meedoen aan de NSE belangrijk?

De NSE helpt om de universiteit te verbeteren: de Universiteit Leiden verbetert zaken waar studenten in de enquête kritisch over zijn. Uit de NSE van 2017 bleek bijvoorbeeld dat Leidse studenten minder tevreden waren dan studenten elders over de voorbereiding op de beroepsloopbaan. Daarom is de universiteit het project Voorbereiding Arbeidsmarkt gestart, wat onder andere resulteerde in de recente vernieuwing van de LU Career Zone.

Meer weten over de NSE? Kijk op de website van de NSE.