FGGA rent voor het goede doel

Verschillende collega’s van de faculteit Governance and Global Affairs renden op 29 september voor het goede doel. Dat deden ze tijdens de jaarlijkse Leiden Science Run.

De FGGA-teams Fast Governance, Haagse Helden en Global Challengers renden de sponsorloop voor UAF, de stichting die vluchtelingen helpt om hun studie in Nederland weer op te pakken. Samen met de andere teams haalden zij maar liefst 10.566,37 euro op.

De Leiden Science Run is een sponsorloop waarin teams van vier lopers elk 5 kilometer lopen over het Bio Science Park in leiden en Oegstgeest. Deelnemende teams betalen elk 20 euro inschrijfgeld. Daarnaast proberen de teams zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor het goede doel.

Lees hier een uitgebreid verslag.