Ontmoet de vijf geschiedenisstudenten van de opleidingscommissie

Ook dit jaar staan de 5 studentleden van de Opleidingscommissie van Geschiedenis klaar om de stem van de student binnen de OLC te vertegenwoordigen. Hiernaast willen wij een open gezicht zijn voor studenten en onszelf daarvoor zichtbaar maken. We kijken er naar uit om jullie te horen en vertegenwoordigen in dit studiejaar!

Kevin Hoogeveen is de stem van de eerstejaarsstudenten in de Opleidingscommissie. Na enige omzwervingen in binnen- en buitenland is hij dit jaar begonnen aan de bachelor geschiedenis. Boeiend vindt hij de Oudheid en de Middeleeuwen, voornamelijk vanuit cultureel en politiek oogpunt.

Maurice van Til is na de lerarenopleiding begonnen aan de studie Geschiedenis en inmiddels tweedejaars student bij deze studie ; hij vertegenwoordigt deze jaarlaag. Zijn interesses liggen bij de geschiedenis van het Mongoolse Rijk.

Dit jaar is Lianne Imthorn de vertegenwoordiger van het derde jaar van de bachelor en overigens ook secretaris van de OLC. Zelf is zij op dit moment bezig met haar minor Global Affairs en wil zij graag afstuderen in Algemene Geschiedenis. Haar interesses liggen bij het Caribisch gebied en Koloniale geschiedenis.

Francesca Malegiannakis vertegenwoordigt de masterstudenten in de OLC. Zij is bezig met haar tweede jaar van de master Governance of Migration and Diversity. Daarnaast is zij in februari begonnen met de master International Relations, waar ze de track Politics & Culture volgt.

Voor de Research Master zal Edurne de Wilde gedurende het eerste semester in de OLC plaatsnemen. Zij volgt de Cities, Migration and Global Interdependence Research Master, met een focus op eigentijdse migratiegeschiedenis.

Je kan ons bereiken met al je vragen, opmerkingen, klachten of feedback door naar het volgende e-mailadres te mailen: olc-geschiedenis@hum.leidenuniv.nl.

V.l.n.r. Francesca Malegiannakis, Edurne de Wilde, Maurice van Til, Lianne Imthorn en Kevin Hoogeveen