Breng je stem uit in de universitaire verkiezingen

Er valt wat te kiezen in de universitaire verkiezingen, van maandag 8 april tot donderdag 11 april, 16.00u. Je kunt stemmen voor de studentgeledingen in zowel de Universiteitsraad als je faculteitsraad.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Wanneer, waarvoor?

Van maandag 8 april 9.00u tot donderdagmiddag 11 april 16.00u kun je je stem uitbrengen voor:

- de studentgeleding van de Universiteitsraad, en
- de studentgeleding van je Faculteitsraad

De verkiezingen duren dit jaar vier dagen. Op de eerste dag krijg je een e-mail met daarin een link naar de stempagina. Na het invullen van je ULCN gegevens, kun je stemmen.

Je kunt alvast bekijken welke partijen meedoen in de verkiezingen voor de Universiteitsraad.

Bekendmaking bij een biertje

Je bent ook van harte welkom bij de bekendmaking van de uitslag van de verkiezingen op dinsdag 16 april, om 17.00u in de hal van de Oude UB, Rapenburg 70 (inloop vanaf 16.45u). De winnaars heffen graag het glas met je.

Meer informatie over de verkiezingen vind je op universiteitleiden.nl/verkiezingen.