Geesteswetenschappen haalt ruim 700 euro op voor Right to Play

Met trots laten we jullie graag weten dat er met de facultaire nieuwjaarsborrel van 11 februari €708,73 is opgehaald voor het goede doel: Right to Play. Een mooi bedrag!

14 kinderen kunnen weer even kind zijn

‘Met dit bedrag maakt de Faculteit Geesteswetenschappen het voor 14 kinderen mogelijk om één jaar lang mee te spelen in onze speelprogramma’s. Right To Play richt zich wekelijks 1,9 miljoen kinderen in vijftien verschillende landen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. In deze landen hebben kinderen vaak te maken met uitbuiting, ziekte en armoede. We zetten spelen in om de kracht in kinderen naar boven te halen. Want als je speelt ben je voor even buutvrij. Van angst, en geweld. Je bent vrij om te zijn wie je wil.’, aldus Right to Play.

We willen nogmaals alle studenten en medewerkers die dit evenement tot een succes hebben gemaakt hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdrage.