Instituut Gak biedt een studiebeurs aan voor onderzoek in het buitenland

Instituut Gak is een vermogensfonds dat een bijdrage wil leveren aan de kwaliteit van de sociale zekerheid en de arbeidsmarkt in Nederland.

Het instituut biedt studenten een beurs aan om onderzoek in het buitenland uit te voeren. Het onderzoek moet over een relevant thema gaan binnen het kader van nationale en internationale ontwikkelingen die steeds de Nederlandse sociale zekerheid en arbeidsmarket in beweging zetten. Instituut Gak begrijpt het belang van inzichten uit het buitenland te betrekken binnen het onderzoeksterrein. Het instituut wil ook het internationale perspectief van nieuwe onderzoekers en beleidsprofessionals stimuleren. Daarom biedt het Intituut Gak deze onderzoeksmogelijkheid aan (derdejaars) studenten Economie, Bestuur en Management en (master) studenten Economics & Governance.

Inschrijven kan gedurende heel 2020, met februari 2021 als uiteindelijke startdatum van het buitenlandverblijf.

In de rechterkolom zijn bijgaande documenten te vinden voor meer informatie, zoals het aanvraagformulier, achtergrondinformatie en criteria voor het aanvragen van de beurs en de format voor het onderzoeksvoorstel.

Voor overige vragen kan je contact opnemen met Prof. dr. Olaf van Vliet.