Je maakt deel uit van Leiden Kennisstad: wat betekent dat?

Leiden is een echte kennisstad. Kennis is − naast cultuur − een van de pijlers van Leiden, die niet voor niets ook Stad van Ontdekkingen wordt genoemd. We hebben als kennispartners de krachten gebundeld in samenwerkingsverband Leiden Kennisstad. In een nieuwe video zie je wat dat inhoudt.

In het filmpje vertellen we meer over een aantal vernieuwende projecten waarin de partners van Leiden Kennisstad samenwerken: LEF, PIT, Leiden Law Park en Leren met de stad. Aan het woord komen onder meer rechtendecaan Joanne van der Leun, onderzoeker Hanna Swaab (FSW) en decaan Pancras Hogendoorn van het LUMC.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mooie projecten die we als universiteit samen met de hogeschool, LUMC, gemeente en een groot aantal anders stadspartners in Leiden ontwikkelen? Kijk dan ook op www.leidenkennisstad.nl.

Lara Ummels is onze ‘kennismakelaar’. Heb je vragen? Stuur haar een mail via: l.ummels@leiden.nl.