Psychologie: 4 maart Facultaire Loopbaan Oriëntatie dag

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw vakgebied? Op woensdag 4 maart kun je ze ontdekken op de FLO-dag! De Facultaire Loopbaan Oriëntatie dag biedt jou met meer dan 40 lezingen, workshops en informatiestandjes de mogelijkheid kennis te maken met organisaties waar je later terecht kunt komen.

Laat je inspireren door succesvolle loopbanen van anderen die jou voorgingen als student sociale wetenschappen. Inspirerende psychologen die hun eigen stichting hebben opgericht en die theorie omzetten in praktijk: je vindt ze op de FLO-dag! Ook kun je jouw CV en LinkedIn laten checken en jouw toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt ontdekken. Kijk op onze website voor meer informatie.

Waarom moet jij je vandaag nog aanmelden voor de FLO-dag?

• Interessante workshops en lezingen;
  • Deelnemen kan de hele dag, maar ook een voor een paar uur als je college hebt;
  • Voor bachelor- en masterstudenten;
  • Gratis entree;
  • Gratis lunch met luxe broodjes;
  • Telt mee voor POCP
  • Netwerkmogelijkheden op de netwerkborrel;
  • Inzicht in jouw carrièremogelijkheden;
  • VOL = VOL!

Een paar highlights van de dag:

Ronde 1 & 2: Oud geleerd, jong gedaan: Activeren van een (ouder) publiek (Dutch)

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan en 1330 verbinden generaties door middel van kennis. Deze organisaties streven naar een maatschappij waar een leven lang leren de norm is. Maar waarom doen ze dit eigenlijk? Welke technieken kunnen worden ingezet om een (ouder) publiek te activeren? Deelnemers zullen zelf een actieve rol vervullen in het beantwoorden van deze vraag en gaan direct aan de slag met de methodiek.

Ronde 4: Merel de Bie & Annetje Scholten (PsyQ): Comorbiditeit en complexiteit (Dutch)

Als (beginnend) psycholoog kom je regelmatig in aanraking met complexe patiënten. Zelden heb je alleen een depressie in de kamer, vaker komen er meerdere stoornissen bij kijken. Zowel in de stemming en angsten als persoonlijkheid. Het kan ontregelend zijn in een behandelgesprek als je opeens getrakteerd wordt op een borderline dynamiek. Merel de Bie en Annetje Scholten van PsyQ Leiden vertellen hoe zij hier als beginnende psychologen mee omgaan en wat je kunt verwachten.

Ronde 5: Benjamin Wegman (Pronck): A brewery after studying Tax Law, follow the job market or create it? (English)

After an education and career in the hospitality industry, it started to tickle. Is this it? Benjamin enrolled in the study of Tax Law (Leiden University) and worked during his studies at various law firms. When the study was completed, Benjamin opted for the adventure: a beer brewery in the city-center of Leiden. The brewery has now been in existence for 5 years and the ambitions extend far beyond Leiden.

Gratis inschrijven kan tot en met 2 maart via deze link. Houd voor alle updates omtrent de FLO-dag ook www.facebook.com/floleiden/ in de gaten! Hopelijk tot op de FLO-dag!