Koop nu je eigen FGGA hoodie!

Werk of studeer je bij de faculteit Governance & Global Affairs? Laat het aan iedereen zien en bestel nu je eigen FGGA hoodie!

Vanaf dit academisch jaar zijn de allereerste faculteitshoodies verkrijgbaar! Er zijn verschillende opties: De FGGA-versie, de versie Instituut Security and Global Affairs en de versie Instituut Bestuurskunde. De hoodie vertelt onze toevoegde waarde en laat de skyline van Den Haag zien. De uniseks hoodies zijn volledig duurzaam geproduceerd en beschikbaar in de maten S t/m XXL. Als je je hoodie bestelt vóór 20 september, dan betaal je slechts €20,- in plaats van €25,-.

Wij hopen je in het aankomende studiejaar te zien in één van de faculteitshoodies!

Tijdelijk € 5,- korting

€25,- nu voor €20,-

Ter viering van het begin van het collegejaar koop je de hoodie nu tot 20 september, voor maar €20,-.

• 100% duurzaam materiaal
  • De truien zijn uniseks
  • Er zijn drie verschillende versies (FGGA, ISGA, BSK)*
  • De truien zijn verkrijgbaar in de maten S – M – L – XL – XXL **
  • De eerste truien zullen na 20 september in af te halen zijn op een nader te bepalen locatie. Vooralsnog worden ze niet naar huisadressen verstuurd.

Heb je vragen, mail dan naar communicatie@fgga.leidenuniv.nl

*Wil je een LUC trui? Neem dan contact op met studievereniging Fortuna.
**De modellen op de foto's dragen allen maat L.