Nieuwe fietsenstalling Reuvens met 375 plekken open

Vanaf donderdag 24 september is de nieuwe fietsenstalling onder het Reuvens geopend. De stalling biedt plaats aan maar liefs 375 fietsen en is toegankelijk voor studenten en medewerkers.

De nieuwe fietsenstalling bij het Reuvens

Door de fietsen ondergronds te parkeren beperken we de overlast voor omwonenden en bieden we studenten en medewerkers een veilige en droge plek voor je fiets. Een teller bij de ingang laat je weten hoeveel plekken er nog vrij zijn.

Deze extra fietsenstalling is aanvullend op de al bestaande ondergrondse fietsenstalling in het Lipsius en de kleine bovengrondse stalling voor het Lipsius. Ook op de Reuvensplaats zijn enkele bovengrondse fietsenrekken. Er mogen vanaf nu geen fietsen meer voor het Arsenaal geparkeerd worden. De fietsenrekken daar zullen volgende week verwijderd worden.

Let op: de fietsenstalling gaat open om 7:30u en sluit om 18:00u.