Universiteit Leiden

nl en

Anette wint de Healthy University-fruitmand: 'Meteen een smoothie maken!'

Is iedereen weer bijgekomen van alle activiteiten van de Healthy University Week 2020? Anette van Sandwijk kan er nog wat langer van nagenieten, want zij is de winnaar van de Leiden Law Healthy University Fruitmand-actie.

De 'fluffy relaxation coach' van Anette van Sandwijk

Ter gelegenheid van de Healthy University Week 2020 organiseerde de Faculteit der Rechtsgeleerdheid een wedstrijd: wie een foto of video instuurde van zijn of haar gezonde activiteiten, maakte kans op een lekkere en gezonde fruitmand.

Veel medewerkers stuurden een foto of video in van de gezonde activiteiten. Anette van Sandwijk, hoofd van het Bureau Internationaal Onderwijs, stuurde een foto in van haar thuiswerkplek, die werd bewaakt door haar kat. 'Hoe ik in deze tijden fit en gezond blijf? Ik heb mijn persoonlijke fluffy relaxation coach!', schreef ze erbij. 

Onder alle inzenders werd een fruitmand verloot en deze ging dus uiteindelijk naar Anette. 'Wat ontzettend leuk; ben ik gewoon de winnaar van de Leiden Law Healthy University Week Fruitmand-actie geworden!', vertelt ze enthousiast. 

Zelf deed ze mee aan een aantal onderdelen van de Healthy University Week. 'Ik vind de week een goed initiatief. Juist in deze online tijden is het goed om (extra) aandacht te besteden aan onze fysieke en mentale gezondheid. Zo'n week draagt absoluut bij aan het bewustzijn hierover. Bij mij schiet bewegen er tijdens werkdagen nog wel eens bij in (gelukkig sport ik ’s avonds wel regelmatig) en vond daarom bijvoorbeeld de office workout van 20 minuten perfect. Die zou wat mij betreft best standaard ingevoerd mogen worden. En aan iedereen die dit keer niet mee kon doen: schrijf je volgende keer gewoon in, het is een goede investering van tijd! Zo, en dan ga ik nu even een lekkere fruitsmoothie maken!'

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.