Lees de Mare nu in hun nieuwe app

De universiteitskrant Mare is vanaf nu ook te lezen in hun eigen app. Met de gratis Mare-app volg je het laatste nieuws over de Leidse universiteit en kun je de digitale versie lezen van de papieren krant, die (zodra het weer kan) iedere donderdag verschijnt.

Je kunt eenvoudig langs de verschillende categorieën (nieuws, achtergrond, wetenschap, studentenleven, cultuur, columns & opinie) scrollen en om niets te hoeven missen kun je pushberichten instellen voor de onderwerpen die je interessant vindt.

Download de Mare app voor je mobiel nu via de App Store of de Google Play Store!

Mare-podcast 'Onder professoren'

In de nieuwe podcast van universiteitskrant Mare interviewt Cees van den Boom hoogleraren van Universiteit Leiden die zich bezighouden met zaken die buiten de academische grenzen reiken. Te beluisteren via Soundcloud